Login debiteurenDebiteur Online maakt het u makkelijk. 

Debiteur Online geeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzage en de mogelijkheid om de vordering ineens via iDeal te betalen. Voor uw gemak worden alle betalingskenmerken automatisch ingevuld. De inloggegevens, zoals gebruikersnaam en wachtwoord staan op de incassobrief vermeld. 

Voorkom extra kosten

Het is goed mogelijk dat u bent vergeten om de de betaling te doen, of dat u het niet eens bent met de factuur. Correspondentie van een incassobureau negeren, is geen oplossing. Contact opnemen is dat wel. Wij staan u graag te woord en denken in oplossingen. Ons advies: voldoe de openstaande betaling meteen of neem contact op met ons. Als u in staat bent om de rekening direct te betalen, dan voorkomt u verdere kosten en verhogingen. De kosten die een incassoprocedure met zich meebrengt - en zeker een eventueel daarop volgende gerechtelijke procedure  kunnen flink oplopen. Die kosten zijn altijd voor uw rekening.

U wilt betalen maar niet alles ineens?

Is betaling ineens voor u onmogelijk, dan kunt u een betalingsvoorstel doen. Betalingen tijdens de behandeling van het dossier zijn zichtbaar via deze onlinefunctie. 

Aan een betalingsregeling zijn vanzelfsprekend strikte voorwaarden verbonden. Zorg er dus voor dat u de afspraak kunt nakomen. Het is voor ons vaak de laatste mogelijkheid om een gerechtelijk traject te voorkomen. Een tweede kans voor een 'gezamenlijke oplossing' is er meestal niet. Geef daarom duidelijk aan wat voor u wel en wat niet voor u haalbaar is. 

Inloggen op Debiteur Online 

Met onze beveiligde verbinding kunt u:

  • De status van een dossier volgen
  • Reacties plaatsen in het dossier
  • Bestanden opsturen
  • Vorderingen betalen via iDeal
  • Betalingsregelingsverzoek aanvragen

Heeft u geen inlog ontvangen? Voor informatie omtrent uw dossier kunt u ook tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact opnemen met de behandelaar of behandelende afdeling van uw dossier. U vindt de contactgegevens onderaan uw incassobrief. Vermeld bij uw reactie altijd uw dossiernummer(s).

Financiële problemen

Heeft u meer betalingsachterstanden of schulden? Komt u er zelf niet meer uit? Wij adviseren u dan om professionele hulp in te roepen (schuldhulpverlening). Uw gemeente kan u hierover verder informeren. Een ander adres voor informatie is het NIBUD (www.nibud.nl).


Vragen

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via de "blauwe connect balk" aan de linkerzijde van deze pagina. Andere vragen/antwoorden kunt u nalezen via onze veelgestelde vragen button. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, dan is er de mogelijkheid via een contactformulier uw vraag te stellen.