Slechte incasso is schadelijk.

 

Incasso

IncassoPunt helpt u bij het innen van openstaande bedragen en bij het voeren van een effectief en efficiënt debiteurenbeleid. Wij zetten een breed palet middelen in om betaling te stimuleren. We doen dat correct, maar uiterst vasthoudend en met aansprekend resultaat. Zo krijgt u waar u recht op hebt: betaling van uw vordering. Het liefst natuurlijk met behoud van de klantrelatie. 

Transparante rapportage
Onze dienstverlening is volkomen transparant. Met heldere afspraken vooraf en een snelle, uitgebreide rapportage over de vorderingen. Die status kunt u 24 uur per dag online inzien. Van onze ervaren zaakbehandelaars kunt u per dossier maatwerk verwachten. U heeft één contactpersoon, met wie u ook online kunt communiceren. Wel zo gemakkelijk en efficiënt.

IncassoPunt biedt jarenlange kennis en ervaring op het gebied van buitengerechtelijke (minnelijke) en gerechtelijke procedures. Wij kennen de praktijk en weten wat werkt.

Buitengerechtelijk

Het minnelijke traject is een incassotraject voordat u een eventueel beroep op de rechter doet. U toont ermee aan dat u uw debiteur alle mogelijkheden geeft om onbetaalde facturen te betalen.

Lees meer

Gerechtelijk

Mocht betaling in de minnelijke fase uitblijven, dan stellen wij indien u hier toestemming voor geeft een dagvaarding op.

Lees meer

KostenGarant

Incasso met KostenGarant op in Nederland gevestigde bedrijven: staat voor meer dan alleen incasso !
 

Lees meer

Direct een incasso opdracht indienen

Middels ons online incasso systeem kunt u uw incasso opdrachten elektronisch bij ons aanleveren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is u eenmalig kosteloos registreren. Na uw registratie kunt u uw incasso opdrachten invoeren.

Lees meer