Neem zakelijke beslissingen zonder vraagtekens.

Klantacceptatie is weten met wie u zaken doet.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk actuele klantgegevens zijn. Het hebben van financiële informatie over uw zakelijke relaties is in deze tijd een voorwaarde om succesvol zaken te kunnen doen. Heldere en actuele rapporten, die meteen online beschikbaar zijn, tegen een goede prijs is en waar u echt wat aan hebt.

In onze bedrijfsrapporten en consumentenrapporten wordt naast de gedetailleerde kredietscore gebruikgemaakt van een stoplichtsysteem, zodat iedereen binnen de organisatie de rapporten kan gebruiken.

Waarom zou ik kredietrapporten gebruiken?

  • Om gefundeerde zakelijke beslissingen te kunnen nemen.
  • Om ervoor te zorgen dat u op tijd betaald krijgt.
  • Om uw bedrijf te beschermen tegen het gevaar van dubieuze debiteuren.

Met het kredietinformatie rapport ziet u direct of uw zakenrelatie in staat is om aan haar betalingsverplichtingen te voldoen. Zo bepaalt u eenvoudig met wie u zaken wilt doen en onder welke voorwaarden.

IncassoPunt adviseert u hoe u bestaande klantgegevens kunt inzetten voor klantbeheer- en behoud. 

Dat resulteert in:

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsrapporten van IncassoPunt zijn betaalbare, uitgebreide kwaliteitsrapporten die u alle informatie verschaffen die nodig is om gefundeerde zakelijke beslissingen te kunnen nemen. We bieden rapporten over Nederlandse bedrijven, individuele bestuurders en een compleet aanbod internationale gegevens voor Europese kernmarkten en de rest van de wereld. Onze kredietrapporten zijn gebaseerd op de meest actuele database met bedrijfsinformatie over meer dan 1,6 miljoen bedrijven in heel Nederland. Deze informatie wordt dagelijks bijgewerkt om ervoor te zorgen dat onze rapporten zo nauwkeurig mogelijk zijn. In onze rapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft. Maar u kunt ook alle gegevens vinden om een meer gedetailleerde analyse op te stellen.

Onze rapporten bevatten standaard:

  • Kredietscore en -limiet
  • Jaarverslagen voor 5 jaar
  • Informatie over rechtszaken
  • Informatie over bestuurders
  • Verwachte betalingen

Consumenteninformatie

Alle klantinformatie in één rapportage

IncassoPunt werkt samen met Focum om zo consumentrapporten te kunnen aanbieden. Met de consumentenrapporten krijgt u de meest gedetailleerde informatie over een persoon. Zo ziet u onder andere de resultaten van ons identiteits-, adres- en kredietwaardigheidsonderzoek. U ontdekt of de klant in het faillissements- of curateleregister staat, een koop- of huurwoning bezit, wat voor type woning het is, welke bedrijvigheid er plaatsvindt en of het toevallig een bijzonder adres is. Niet alleen voor het actuele adres, maar ook voor voorgaande adressen. Vanzelfsprekend krijgt u ook inzicht in eventuele relevante bestuurlijke functies bij bedrijven. 

Met de consumentenrapporten van IncassoPunt krijgt u in één oogopslag een compleet beeld van uw klant en bent u beter in staat meer uit uw klantrelatie te halen. U kunt betalingsrisico's goed inschatten, uw datakwaliteit verbeteren, de inningkans verhogen en het aantal fraudegevallen terugdringen.

Meer weten over de mogelijkheden van onze rapporten? Bekijk ons voorbeeldrapport.