Talent

IncassoPunt heeft als organisatie een standpunt ingenomen om studenten in de praktijk op te leiden en een praktijkplaats (stageplek) aan te bieden. Samen met de leerbedrijven Calibris en Ecabo delen wij onder andere de missie 'een essentiële bijdrage te leveren aan de instroom van voldoende en goed opgeleide medewerkers voor de economisch-administratieve-, ict-, en veiligheidsberoepen'. IncassoPunt wil één van de innoverendste spelers in de creditmanagement branche zijn en blijven.

"Eenvoud is niet het kenmerk van de beginner. Het is de duur bevochten stempel van de meester"

Stage en afstuderen

Heb je interesse in een stage- of afstudeerplaats in een dynamische omgeving met bevlogen mensen die vol beleving voor hun opdrachtgevers tot het uiterste gaan, dan hebben wij verschillende opdrachten voor 3e-jaars studenten en afstudeerkandidaten. Heb je zelf een idee, dan staan we daar natuurlijk voor open.

Wij bieden mogelijkheden voor de hbo en mbo studierichtingen.

  • (Junior) Accountmanager (Niveau 4)
  • Commercieel Medewerker Binnendienst (Niveau 3)
  • Contactcenter Teamleider (Niveau 4)

Bijbaan

Heb je regelmatig wat vrije uren en zoek je een goed betaalde bijbaan? IncassoPunt biedt je een bijbaan waarbij je kennis maakt met de wereld van incasso, debiteurenbeheer en deurwaarders. 

Wij denken aan jouw toekomst.

Als je interesse hebt om jouw stage of bijbaan bij ons uit te voeren, dan vragen wij je vriendelijk om jouw CV met een motiverend schrijven per e-mail te zenden naar info@incassopunt.com Als je een andere vraag of opmerking hebt, dan mag je onderstaand contactformulier invullen. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk een reactie of antwoord te geven op jouw vraag of opmerking.

Veel succes toegewenst!